Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pradžia / Automobiliai / Kaip išsikviesti bolt taksi Lietuvoje?
led veidrodziai

Kaip išsikviesti bolt taksi Lietuvoje?

„Bolt“ yra patikimas ir populiarius taksi paslaugų teikėjas Lietuvoje, kuris siūlo greitas ir patogias keliones mieste. Norint išsikviesti „Bolt“ taksi Lietuvoje, nereikia ilgai ieškoti automobilio gatvėse ar laukti ant stotelės – visa tai galima padaryti per „Bolt“ programėlę jūsų telefone. Šiame straipsnyje rasite naudingos informacijos apie tai, kaip lengvai ir patogiai naudotis „Bolt“ taksi paslaugomis.

Kaip išsikviesti „Bolt“ automobilį?

Išsikviesti „Bolt“ automobilį Lietuvoje yra itin paprasta. Štai keletas žingsnių, kaip tai padaryti:

  1. Atidarykite „Bolt“ programėlę savo telefone.
  2. Įveskite arba pažymėkite žemėlapyje savo kelionės tikslą.
  3. Pasirinkite norimą kategoriją, pvz., ekonominį ar komfortišką automobilį.
  4. Patvirtinkite užsakymą.

Tai viskas! Po šių žingsnių „Bolt“ automobilis atvyks jūsų pasirinktu adresu ir nuveš jūs ten, kur norite.

Kaip pasirinkti mokėjimo būdą?

Prieš užsakant „Bolt“ taksi, svarbu pasirinkti tinkamą mokėjimo būdą. „Bolt“ programėlėje galite pasirinkti skirtingus mokėjimo variantus, tačiau rekomenduojame naudoti mokėjimą per programėlę. Tai saugu ir patogu tiek jums, tiek vairuotojui. Be to, galite pridėti ar pakeisti savo mokėjimo informaciją per programėlę.

Kaip pridėti papildomus sustojimus?

Vienos kelionės metu galite pridėti net iki 3 papildomų sustojimų. Tai naudinga, jei turite daugiau nei vieną tikslą kelionės metu. Norėdami tai padaryti, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite programėlę.
  2. Įveskite kelionės tikslą.
  3. Norėdami pridėti papildomą sustojimą, paspauskite šalia esantį „+“ simbolį.

Kaip pasidalinti kelionės informacija?

„Bolt“ programėlė siūlo funkciją, kuria galite pasidalinti kelionės informacija su draugais ar šeimos nariais. Tai puikus būdas, kaip leisti kitiems žinoti, kur esate ir kada tiksliai planuojate atvykti. Tai taip pat prisideda prie kelionės saugumo.

Kas daryti, jei pamiršote daiktus automobilyje?

Jeigu po kelionės pastebėjote, kad pamiršote kažką svarbaus automobilyje, galite susisiekti su vairuotoju per „Bolt“ programėlę. Tereikia pasirinkti kelionę, kurioje daiktai buvo pamiršti, ir susisiekti su vairuotoju. Jei praėjo daugiau nei 24 valandos, nuo kelionės pabaigos, susisiekite su „Bolt“ klientų aptarnavimo komanda.

Kaip susisiekti su „Bolt“ klientų aptarnavimo komanda?

Jeigu turite klausimų ar problemų, galite greitai ir patogiai susisiekti su „Bolt“ klientų aptarnavimo komanda per programėlę. Meniu punkte „Pagalba“ rasite galimybę parašyti žinutę ir gauti atsakymą.

Kaip pakeisti mokėjimo informaciją?

Jei norite pakeisti savo mokėjimo informaciją, tai galite padaryti per „Bolt“ programėlę. Skiltyje „Mokėjimai“ rasite galimybę pridėti naują mokėjimo būdą arba pakeisti esamos kortelės informaciją.

Kaip palikti arbatpinigius vairuotojui?

Jei norite palikti arbatpinigius vairuotojui už malonią kelionę, tai galite padaryti per programėlę. Galimybė palikti arbatpinigius pasirodo 15 minučių po kelionės pabaigos, o 100 % suma atitenka vairuotojui.

Kelionė su augintiniu

Jei turite augintinį, galite naudoti „Bolt“ paslaugas su kategorija „Su augintiniu“. Prieš užsakant kelionę, pasirinkite šią kategoriją ir susisiekite su vairuotoju, kad užtikrintumėte, jog jūsų augintinis galės keliauti patogiai.

Ką daryti, jei „Bolt“ programėlė neveikia?

Jei susiduriate su problemomis naudodamiesi „Bolt“ programėle, išbandykite šiuos žingsnius:

  1. Uždarykite programėlę ir atidarykite ją iš naujo.
  2. Atnaujinkite programėlę, jei yra naujesnė versija.
  3. Atnaujinkite savo telefono operacinę sistemą.
  4. Perkraukite telefoną.
  5. Jei viskas kitais būdais nepavyksta, ištrinkite programėlę ir įrašykite ją iš naujo.

Jei problema neišsprendžiama, susisiekite su „Bolt“ klientų aptarnavimo komanda.

„Bolt“ taksi Lietuvoje yra puikus būdas judėti mieste greitai ir patogiai. Naudojantis šiomis patarimais, galėsite lengvai ir be vargo išsikviesti „Bolt“ taksi ir mėgautis malonia kelione!